Γυναίκα ανέφερε την εξαφάνιση του συντρόφου της - Η απίθανη απάντηση της Αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε: 02/05/2021 - 23:35

Η Κάθριν ανησύχησε όταν ο σύντροφός της σταμάτησε να της απαντά σε κλήσεις και μηνύματα, με την ίδια να οδηγείται στις Αρχές για να το καταγγείλει.
Η Κάθριν Βερμπ, η οποία μοιράστηκε την ιστορία της στο Tik Tok, ήταν μαζί με τον συγκεκριμένο άντρα για δύο χρόνια. Είχαν σοβαρή σχέση (έτσι νόμιζε) καθώς μιλούσαν για γάμο, για παιδιά κτλ. Μέχρι που ο τύπος… εξαφανίστηκε.
«Ήμουν με έναν άνδρα για δύο χρόνια και σκέφτηκα ότι θα τον παντρευόμουν και θα κάνω τα παιδιά του. Πως θα περνούσα μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου. Αλλά τότε ο Covid-19 «χτύπησε» και δυστυχώς μου είπε ότι σκεφτόταν μήπως είχε τον ιό».
Στη συνέχεια η Κάθριν λέει: «Είπε ότι σκεφτόταν να πάει στο νοσοκομείο γιατί αισθανόταν άσχημα, αλλά στη συνέχεια σαν… θαύμα, ένιωσε καλύτερα».
Από εκείνη τη μέρα και ύστερα η Κάθριν δεν είχε νέα του… «Από τότε που μου είπε ότι αισθάνεται καλύτερα, δεν τον άκουσα ποτέ ξανά. Ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται σε όλες τις κλήσεις μου, σε όλα τα μηνύματά μου. Μια εβδομάδα αργότερα το τηλέφωνό του έβγαζε τον τηλεφωνητή».

Η Κάθριν έκανε το λογικό. Σκέφτηκε πως μπορεί να έχει πάθει κάτι… «Φρικάρω και άρχισα να τηλεφωνώ στα νοσοκομεία, σκεπτόμενη πως κάτι του είχε συμβεί, αλλά δεν τον βρήκα».
Αφού δεν τον βρήκε σε κανένα νοσοκομείο, η Κάθριν, δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάει στην αστυνομία και να αναφέρει την εξαφάνισή του…
«Κάλεσα την αστυνομία και υπέβαλα έκθεση αγνοουμένου και ξέρετε τι μου είπαν; Μου είπαν ότι ο φίλος μου… δεν υπήρχε. Επί δύο χρόνια μου είχε πει ψέματα για την πραγματική του ταυτότητα».
Κάποιος της απάντησε και μοιάζει πολύ λογική εξήγηση πως «100% ήταν παντρεμένος και με τον κορωνοϊό και την καραντίνα, έπρεπε να δουλέψει από το σπίτι».
 
Κάποιος άλλος χρήστης της πλατφόρμας την ρώτησε, αν θα μπορούσε να βρει κάποιον συγγενή ή φίλο του, που είχε γνωρίσει για να τον ρωτήσει, ωστόσο η Κάθριν δεν ήξερε κανέναν καθώς «συναντιόμασταν μόνο σε ξενοδοχεία ενδιάμεσα καθώς η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη».