Το Instagram έχει γενέθλια - Δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής μόνο για τον Οκτώβριο! (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: 18/10/2020 - 19:50

Το Instagram, στις 6 Οκτωβρίου έκλεισε 10 χρόνια από την ημέρα που μπήκε στη ζωή των φίλων του διαδικτύου και άρχισε να γεμίζει στιγμές από την καθημερινότητα των περισσοτέρων.
Τα χρόνια πέρασαν και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή social media, στο οποίο οι χρήστες περνούν τον χρόνο τους σκρολάροντας, ανεβάζοντας stories και φωτογραφίες αλλά και κάνοντας τις αγορές τους.
​Το Instagram (που πλέον συγχωνεύτηκε με το Messenger), λοιπόν, θέλοντας να γιορτάσει, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του να αλλάξουν το εικονίδιο της εφαρμογής και να θυμηθούν τα παλιά...
Τα διαθέσιμα εικονίδια περιλαμβάνουν τα κλασικά σχέδια κάμερας τύπου Polaroid (αγαπημένα πολλών) που χρησιμοποιήθηκαν για περισσότερα από πέντε χρόνια, ενώ υπάρχουν και θεματικές παραλλαγές στο τρέχον λογότυπο, συμπεριλαμβανομένων του Pride rainbow και επιλογών χρώματος, όπως χρυσού και σκούρου.
Πως να αλλάξετε το εικονίδιο του Instagram
Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και απλά κάντε μια μεγάλη κίνηση προς τα κάτω. Τότε θα δείτε να εμφανίζονται emojis: Πρώτα τα μάτια, μετά η φατσούλα της απορίας, μετά το χέρι που θα σας λέει λίγο ακόμα και στη συνέχεια το δώρο που μετατρέπεται στο emoji που γιορτάζει. Τα εικονίδια θα σας εμφανιστούν μαζί με ένα μήνυμα του Instagram που θα σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του τα γενέθλια του.
Φαίνεται ότι τα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα μόνο τον Οκτώβριο, όποτε προλαβαίνετε!

Here’s a vid of the secret!  pic.twitter.com/ZlRIWWa0s7
— Patrick Kosmowski (@kosmowskipat) October 6, 2020

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!