Οι επικές διαφημίσεις του Ν.Μαραντόνα με την Coca Cola και τα McDonald's (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: 27/11/2020 - 12:35

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών, όμως κατάφερε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα, ενώ αρκετοί θεωρούν ότι πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
Στη «χρυσή» δεκαετία του 1980, διαφήμισε μερικά από τα μεγαλύτερα brands, την Coca-Cola και τα McDonald’s. Οι διαφημίσεις υπάρχουν σε βίντεο μέχρι και σήμερα και αντικατοπτρίζουν το μάρκετινγκ της εποχής.
Το 1982, ο Μαραντόνα πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση για το πιο διάσημο αναψυκτικό. Τον βλέπουμε –νεαρό ακόμη με το χαρακτηριστικό του μαλλί-να κατεβαίνει κουρασμένος στα αποδυτήρια. Μέχρι που ένας πιτσιρικάς του προσφέρει την coca-cola του. Εκείνος στην αρχή διστάζει, αλλά την παίρνει και την πίνει μονορούφι. Στο τέλος προσφέρει την φανέλα του στον μικρό που ξετρελαίνεται από την χαρά του. «Ευχαριστώ, πρωταθλητή!», του λέει ο μικρός.

To 1984, έπαιξε σε ισπανική διαφήμιση για τα McDonald’s. Μπαίνει σε ένα μαγαζί και παραγγέλνει υπό το έκπληκτο βλέμμα ενός πιτσιρίκου. Στη συνέχεια, κάθεται να φάει ενώ ο μικρός αντιγράφει τις κινήσεις του. Μέχρι του ο Μαραντόνα σηκώνεται και κάθεται απέναντί του για να φάνε μαζί!