Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει για το Ευτυχισμένοι μαζί– Γιατί δεν πήγε τρίτη σεζόν η σειρά;

Δημοσιεύτηκε: 27/09/2020 - 22:50

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για την επιτυχημένη σειρά του Mega Ευτυχισμένοι μαζί.
Στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιο λόγο δεν πήγε τρίτη σεζόν η επιτυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί”.
Το κοινό σάς απολαμβάνει αυτή την εποχή και από τη συχνότητα του Mega, στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”. Την παρακολουθείτε καθόλου;
Ναι, τη χαζεύω καμιά φορά. Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο. Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ.
https://www.zappit.gr